10 raons per utilitzar un programa de facturació en línia en 2018

Tot just queden dues setmanes perquè comenci un nou any i, encara que sigui de manera inconscient, tots fem plans per millorar la nostra vida. La il·lusió, diuen, és l’últim que es perd. Si gestiones una empresa, independentment de la seva mida, o ets autònom, potser t’has plantejat en alguna ocasió utilitzar un programa de facturació en línia per agilitzar tots els tràmits que una activitat empresarial comporta. I si comences a partir del gener? Volem ajudar-te i et donem 10 raons perquè facis servir un programa de facturació en línia en 2018. I en tots els anys que segueixen.

1) Factura al moment amb el programa de facturació en línia.

És igual on siguis. Amb un programa de facturació en línia només et caldrà un dispositiu mòbil -telèfon o tableta – i connexió a Internet per emetre una factura. A més, amb aplicacions com Ticketless podràs fer servir els tiquets com factures de manera automàtica. Oblida’t del temut caos de papers: amb una fotografia, l’aplicació puja el tiquet al programa de facturació en línia i el document queda registrat.

2) Comptabilitat automàtica

Amb un programa de facturació en línia és possible automatitzar les tasques comptables recurrents. D’aquesta manera sempre tindràs a mà tota la informació i podràs revisar-la en temps real. Els principals informes (el model 303 d’IVA, el compte de resultats i el balanç de situació) es generen al moment, automàticament. D’aquesta manera, s’eviten els embussos de comptabilització d’última hora en èpoques de tancament de trimestre.

3) Control d’ingressos i despeses i conciliació bancària

Aquest avantatge està molt relacionada amb l’anterior. En poder portar una comptabilitat automàtica, pots mantenir un control d’ingressos i despeses al dia. Això et permetrà saber l’estat de pagament de les factures i les despeses. A més, una altra de les raons per les quals és millor fer servir un programa de facturació en línia és facilitar la conciliació bancària. Tot això t’ajudarà a millorar el control dels recursos econòmics, tenir més seguretat en cas d’una possible inspecció i disposar d’informació actualitzada per prendre decisions.

4) Connexió amb els bancs

El programa de facturació en línia permet una connexió directa de la comptabilitat empresarial amb el banc. D’aquesta manera, es poden pagar els impostos directament des de l’aplicació, amb certificats digitals integrats i gestionar els fitxers amb remeses de pagaments i cobraments el que permet tenir les dades de tresoreria actualitzades diàriament.

5) Estalvia temps

Totes les operacions automàtiques que realitza el programa de facturació en línia tenen un avantatge principal: estalvien temps. El programa t’ajudarà a completar les dades dels teus clients i proveïdors de manera immediata. També et permeten presentar automàticament els formularis trimestrals d’IVA i IRPF, i les dades romandran registrats. No serà necessari introduir-los de nou a l’hora de realitzar els resums anuals.

 programa-de-facturació-en-línia
10 raons per utilitzar un programa de facturació en línia

6) Tot regularitzat

Un programa de facturació en línia és garantia que tota la teva facturació compleix amb la llei. Per a això, és important que sàpigues triar el programa de facturació en línia que més t’interessi. Aquell que estigui homologat per l’AEAT i compleixi amb tots els requisits establerts per la legislació.

7) Reducció d’errors

Ja hem comentat en alguna ocasió com les plantilles de factura de Word o Excel, així com altres models de factura més, diguem, rudimentaris, poden donar lloc a errors com duplicacions de quantitats, dades que es poden oblidar, etcètera. Amb un programa de facturació en línia ja no t’hauràs de preocupar d’aquestes distraccions.

8) Més organització

Ja no seran necessaris milers de carpetes o d’arxivadors per guardar tota la informació. Amb el programa de facturació en línia ho tindràs tot emmagatzemat en el núvol. Més accessible i ràpid que en qualsevol altre lloc. La informació s’emmagatzema en els servidors del proveïdor amb totes les garanties de seguretat, de manera que els documents estan sempre a punt per a la confrontació.

9) Millor relació amb l’assessor o amb la gestoria

Per a què vull un programa de comptabilitat al núvol si tinc un assessor? La resposta és evident: tenir un programa de facturació en línia no només és compatible amb tenir un assessor sinó que millora la relació, ja que podrà disposar de totes les dades comptables de manera immediata, sense necessitat de trucades o visites a la seva oficina per aclarir números o aportar factures en l’últim minut.

10) Fàcil d’utilitzar

No cal anar a un curs de comptabilitat ni llegir complicats manuals d’instruccions. El programa de facturació en línia de QUANTUMCONTA està dissenyat per professionals amb més de 50 anys d’experiència en gestió professional de comptabilitat, fiscalitat i finances. El programa presenta una interfície que permet visualitzar els resultats de tota la comptabilitat en línia des d’un panell de control de maneig senzill i molt intuïtiu. L’usuari tan sols necessitarà connexió a Internet per accedir de manera totalment confidencial i des de qualsevol dispositiu (telèfon, ordinador o tablet) a les seves dades fiscals.
 

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *