Què és la banca online i perquè fiar-me d'ella?

La banca online ha revolucionat la manera que teníem de relacionar-nos amb la nostra entitat bancària.
Avui en dia, la meitat de la població ja utilitza aquest sistema de finançament i els experts auguren que als propers anys gairebé la totalitat dels seus usuaris recorreran als serveis de la banca online.

Què és la banca online?

La banca electrònica és un servei que ofereixen les entitats bancàries que té com a objectiu poder operar i facilitar els tràmits i gestions a través d’Internet.
A través d’aquest sistema es poden fer transferències, enviar i rebre fitxers, fer consultes, obrir comptes o contractar nous productes financers. En aquest sentit, la banca virtual ofereix un seguit d’avantatges a tots els usuaris que l’utilitzen.
Per utilitzar aquest servei, només has de demanar al teu gestor personal que t’activi el portal personal. Un cop fet, ja podràs operar a distància.

Com utilitzar el sistema de banca online

La banca electrònica suposa operar administrativa i comptablement de manera còmoda. Des de qualsevol lloc tindràs accés als teus comptes i podràs fer les operacions que desitgis.
Així, també optimitzaràs el temps i estalviaràs en costos.
Treballar d’aquesta manera tot són avantatges. L’única incomoditat que desperta a tots els usuaris és la seguretat del sistema. Però la veritat és que el sistema de banca digital és un sistema que ofereix un sistema de treball del tot segur. Utilitzen sistemes d’encriptació que són incapaços de ser vulnerats per a tercers.
Els avanços tecnològics han permès facilitar moltes de les nostres tasques diàries. Treballem i gestionem tot el que ens interessa a través del telèfon mòbil i, ara, també pots controlar el teu estat financer amb total seguretat.
Avui en dia ja pots fer tots els tràmits bancaris a través d’internet. La banca online et permet accedir al teu portal digital a través del teu usuari i contrasenya. Un cop dins la teva àrea de client, pots operar i tramitar totes aquelles operacions que, fins ara, es feia necessari anar fins al caixer automàtic. Per tal de fer més segures les operacions, l’entitat et proporcionarà una targeta personal. Allà hi trobaràs uns codis únics que seran una de les vies de seguretat per procedir a qualsevol operació. Sense aquest número la gestió que estiguis fent no es completarà. Aquest sistema de seguretat et garanteix que la seguretat de les transaccions està garantida. Aquesta és la manera més segura que ha trobat el sector de la banca per fer que aquest servei sigui del tot segur.
Aquest servei és universal per a totes les entitats bancàries. Cadascuna d’elles ha creat el seu espai de banca online, tant en format electrònic a través d’una plataforma web o amb una aplicació mòbil.
 

Beneficis d’utilitzar un sistema de banca online

Els avantatges d’utilitzar el servei bancari de manera digital són incomptables.
Entre totes elles destaca la senzillesa de les operacions i que totes d’elles es poden fer des de qualsevol dispositiu que tingui connexió a Internet.
També permet tenir un contacte més directe amb la teva entitat i facilitar-te la informació i l’estat dels teus comptes. Fet molt important si decideixes gestionar la comptabilitat i la tresoreria de la teva empresa a través de suports electrònics. Si ja utilitzes sistemes com QuantumConta, sabràs la importància  que té l’accés immediat a tot el que t’he a veure amb la teva empresa. I és que en ple segle XXI totes les empreses informatitzen les seves gestions i treballen en línia per facilitar la feina.
Poder consultar el quadre financer, l’estat de les operacions, el saldo dels teus comptes, l’estat dels pagaments i dels cobraments. O creuar dades amb altres membres de la feina. O compartir documents i arxius de feina ja és possible amb softwares comptables. Aquests sistemes informàtics estan enllaçats, de forma segura, amb la teva entitat. D’aquesta manera pots tenir un control real dels comptes i operar des de qualsevol dispositiu.
 
Treballar amb aquests sistemes de gestió online ja és una realitat i, poc a poc, les accions es milloraran. Recorda que avui dia, totes les entitats bancàries disposen d’un servei personalitzat de banca electrònica. Si tu encara no l’utilitzes, et recomanem que vagis a la teva oficina bancària. Allà pots sol·licitar al teu gestor personal que et doni d’alta el teu propi portal. Aquest servei és gratuït.

Així doncs, fes un pas més i professionalitza la teva relació amb la banca i passa’t a la banca online.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *