Com pot ajudar la comptabilitat en el núvol als autònoms

Per a totes les empreses, portar les comptabilitat al dia és una necessitat. Per al treballador autònom, a més, és una necessitat imperiosa de la qual depèn una gran part del seu èxit. Per això seguim insistint en els beneficis de la comptabilitat en el núvol, però en aquesta ocasió ens centrarem en com els programes de facturació poden ajudar als treballadors autònoms.
Saber què factures estan pendents de cobrament o pagament, com evolucionen els ingressos o els resultats (benefici o pèrdua) que presenta la seva activitat laboral són algunes de les variables que els treballadors autònoms han de controlar per no portar-se sorpreses al final de cada trimestre. Amb un programa de comptabilitat en el núvol, és possible automatitzar totes les tasques comptables i evitar treball d’última hora.

contabilidad-en-la-nube
Els programes de facturació en el núvol també beneficien als autònoms.

Però a més, la comptabilitat en el núvol per a autònoms presenta molts altres avantatges. Per exemple, no és necessari ser un expert en comptabilitat: no és necessari saber què és un seient comptable, l’haver-hi o l’haver de perquè el programa de facturació s’encarrega de gestionar tota aquesta informació.
Un altre de les formes en les quals la comptabilitat en el núvol pot ajudar als autònoms és que, en ser online, pot accedir des de qualsevol dispositiu electrònic, ja sigui el seu ordinador, el seu tablet o el seu telèfon mòbil. Només li basta tenir connexió a Internet per poder tenir accés a la gestió dels seus comptes.
Més avantatges: encara que encara hi hagi persones preocupades per la seguretat de la facturació en el núvol, la veritat és que és molt més segura sempre que es contractin els serveis d’una empresa que compleixi amb tots els requisits en matèria de seguretat i els tràmits de la qual estiguin homologats per l’Agència Tributària. En aquest cas, la seguretat de les operacions està garantida.
Per a què vull un programa de comptabilitat en el núvol si tinc un assessor? La resposta és evident: tenir un programa de facturació online no només és compatible amb tenir un assessor sinó que millora la relació ja que podrà disposar de totes les dades comptables de manera immediata, sense necessitat de trucades o visites a la seva oficina per aclarir nombres o aportar factures en l’últim minut. El programa de facturació online Quantumconta disposa, a més, de l’aplicació d’emissió de factures Tiquet Less que permet registrar i homologar els rebuts i factures emeses amb tan sol una fotografia presa amb el telèfon mòbil.
I, potser, una de les raons més convincents per les quals un autònom es beneficiaria tant com una empresa dels programes de comptabilitat en el núvol és perquè són fàcils d’usar i fàcils d’engegar.
Quantumconta és un producte desenvolupat per QUANTUMECONOMICS, empresa que neix de la unió de dos àmbits de negoci, l’assessorament comptable fiscal d’empreses i el desenvolupament de programari en el núvol. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra aplicació comptable. Et convidem a provar el nostre programari de comptabilitat i t’ajudarem a iniciar la teva comptabilitat online.
Sol·licita ara el teu demo.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *