La nova comptabilitat sense papers

La comptabilitat sense papers és una nova modalitat de gestió administrativa que cada cop està més en auge. Actualment tots treballem en línia i cada cop necessitem menys el paper en format físic.
Un estudi recent va concloure que cada any una persona gasta 130 quilos de paper. Si bé és cert que una part d’aquesta xifra es consumeix de manera domèstica, la gran part s’acumula a l’oficina. Per sort, l’avanç tecnològic ens ha permès deslliurar-nos del paper i aprendre a treballar en línia. Aquest canvi és conegut com a paperless.

La comptabilitat sense papers ha esdevingut un dels camps estrella

Treballar i gestionar la comptabilitat sense papers suposa molts avantatges. Més enllà de l’estalvi econòmic, treballar en format digital millora l’eficiència tot reduint el marge d’error.
L’oficina sense papers és una oficina més segura. La gestió digital de la comptabilitat d’una empresa pretén reduir el marge d’error i millorar el seu rendiment.

La comptabilitat sense papers també passa per l’administració

El govern també treballa electrònicament i et permet gestionar qualsevol procediment de manera telemàtica a través de les bústies digitals o de la factura electrònica.
Si vols adaptar la comptabilitat sense papers, et recomanem que utilitzem el programa QuantumConta.

comptabilitat sense papers

Característiques de QuantumConta

El nostre programa per gestionar la comptabilitat sense papers et permet centralitzar totes les gestions comptables en un sol programa.
Et permetrà controlar:

 • La gestió de les factures emeses i els pagaments realitzats
 • La generació de les nòmines dels treballadors amb totes les seves característiques
 • La gestió de tiquets i rebuts
 • La gestió dels impostos

Una de les característiques de portar una comptabilitat sense papers és que a través d’un quadre de comandament online podràs:

 • Tenir en control de la comptabilització automàticament
 • Gestionar els impostos online
 • Conèixer el teu estat financer i comptable al moment
 • Gestió del ticketless a través d’una app mòbil

 
Treballar de manera digital és el futur. La suspensió del paper serà cada vegada més evident. Amb tant sols 7 anys ens hem acostumat a tenir gran part dels arxius de la nostra empresa digitalitzats. I, ara, treballem en línia. Tots estem híper connectats i aquest canvi ha de seguir el seu procés.
Primer vam començar amb la digitalització dels documents i la creació de qualsevol material en format digital. Avui dia, la majoria de les empreses tramiten i porten al dia la seva comptabilitat de manera digital, evitant els papers.
Com ja t’hem dit en altres ocasions, el nostre programa de gestió et posa a l’abast la solució perfecte per professionalitzar la comptabilitat i l’administració de la teva empresa. Sabem que la persona que opta per una oficina sense papers vol tenir tota la documentació de la seva empresa en un servidor. En un espai segur on hi pugui recórrer sempre que ho vulgui. I és això mateix el que t’oferim.

Amb QuantumConta podràs portar la dia la teva gestió comptable de forma àgil, fàcil, ràpida, senzilla i quan ho necessitis

En definitiva, la comptabilitat sense papers ha de facilitar la feina al comptable. A part, també han de procurar facilitar-li la feina a més de:

 • Ajudar a la persona comptable a gestionar la documentació de l’empresa. Escanejar i pujar al núvol els certificats, les factures o els tiquets ajudaran a agrupar aquests documents per procediments.
 • Permetre un accés ràpid a la documentació. De manera electrònica, es poden localitzar documents de forma molt més ràpida. A part, així pots crear rutes d’accessos i posar a disposició dels treballadors tota la informació. Aquesta informació està disponible de manera permanent.
 • Optimització de la cerca d’informació. A través dels cercadors interns del programa de gestió que busquem tot allò relacionat amb la paraula clau introduïda.
 • Processament de les factures i els pagaments d’una forma més senzilla. Amb la digitalització de les factures es redueix dràsticament la possibilitat d’un càlcul d’error humà. Un programa de gestió et comptabilitza i et calcula el procediment demanat.
 • Emissió de pagaments, impostos i declaracions. Gràcies a la comptabilitat sense papers, és molt més fàcil gestionar i declarar tots els impostos i les gestions que et requereix Hisenda.

 
Les oficines sense papers ja són una realitat. Cada cop són més les empreses que confien la gestió de la seva comptabilitat a aquest tipus de programes i n’estan satisfetes.

Si vols rebre informació sobre com es podria integrar un sistema de gestió com en QuantumConta a la teva empresa, contacta’ns i t’informarem. T’oferirem l’opció que més s’adapta a les teves necessitats.

 

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *