Els avantatges dels programes de comptabilitat online

És important que les empreses, sigui el que sigui el seu sector i grandària, es preocupin de la correcta gestió de la seva comptabilitat. Resulta lògic, llavors, que cada vegada sigui major l’aposta per confiar en un programa de comptabilitat online que faciliti i agiliti totes aquestes operacions.
No és un secret per a ningú que portar la comptabilitat i emetre factures són tasques que requereixen un temps considerable que, en el cas dels autònoms i les pimes, se sostreu de les hores que podrien estar dedicant a altres tasques que realment aporten beneficis empresarials. L’estalvi de temps seria, doncs, una dels avantatges que ofereixen els programes de comptabilitat i facturació online, però podem citar algunes més:

programa-de-contabilidad-online

1. Comptabilització Automàtica

Amb un programa de comptabilitat online és possible l’automatització de tasques comptables recurrents. El programari facilita el reconeixement i la comptabilització automàtica de la documentació original de manera que els arxius digitalitzats són processats directament en el núvol. D’aquesta forma, s’eviten els embussos de comptabilització d’última hora en èpoques de tancament de trimestre. Els errors en la mecanització manual de les dades de les factures es redueixen notablement amb aquest tipus de programes de comptabilitat i facturació online, s’estalvia, com s’esmentava abans, moltíssim temps i es minimitzen les anotacions comptables errònies.

2. Fàcil d’utilitzar

El programa de comptabilitat online de QUANTUMCONTA està dissenyat per professionals amb més de 50 anys d’experiència en gestió professional de comptabilitat, fiscalitat i finances. El programa presenta una interfície que permet visualitzar els resultats de tota la comptabilitat online des d’un panell de control de maneig senzill i molt intuïtiu. L’usuari tan sols necessitarà connexió a Internet per accedir de manera totalment confidencial i des de qualsevol dispositiu (telèfon, ordinador o tablet) a les seves dades fiscals.

3. Presentació de formularis trimestrals

Una altra dels avantatges de tenir un programa de comptabilitat online és que permeten presentar automàticament els formularis trimestrals d’IVA i IRPF, i les dades romandran registrats de manera que no serà necessari introduir-los de nou a l’hora de realitzar els resums anuals. Aquesta operació resulta de gran utilitat per a moltes empreses, però sobretot per a aquelles que, des del passat 1 de juliol, han d’adaptar-se al nou sistema de gestió de l’IVA, ja que hauran de disposar d’una nova solució de software que els permeti portar la seva facturació i comptabilitat online i comunicar-se en temps real amb l’Agència Tributària.

4. Sense papers: Ticketless

Amb els programes de comptabilitat online ja no és necessari anar acumulant les factures de manera física. Amb tan sol tres passos, les seves factures i tiquets quedaran registrats i homologats per l’Agència Tributària gràcies a la funció Ticketless. Tan sols ha de fer una foto als tiquets i factures i aquests passaran a tenir validesa documental en quedar integrats en la comptabilitat online de l’empresa.

ticketless

5. Connexió amb els bancs

El programa de comptabilitat online permet una connexió directa de la comptabilitat empresarial amb el banc. D’aquesta manera, es poden pagar els impostos directament des de l’aplicació, amb certificats digitals integrats i gestionar els fitxers amb remeses de pagaments i cobraments el que permet tenir les dades de tresoreria actualitzats diàriament.
QUANTUMCONTA és un producte desenvolupat per QUANTUMECONOMICS, empresa que neix de la unió d’una Gestoria Assessoria i una empresa de Desenvolupament de Programari en el núvol. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra aplicació comptable. Li convidem a provar el nostre programari de comptabilitat i li ajudarem a engegar-ho.
Sol·liciti ara el seu demo.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *