Els secrets de la productivitat | Com ser més productiu?

Com ser més productiu? Aquesta és una de les preguntes més recurrents a la ment de tots.
Treballem i tenim un ritme de vida del tot frenètic però tot el que fem és productiu?
Cada dia diversos aspectes de la vida, tant personals com professionals, requereixen de la nostra atenció i això ens pot fer sentir sobrepassats. I, com a conseqüència, ser poc productius.
Treballem i ens esforcem al màxim per donar el millor de nosaltres. A part, l’era digital ens ofereix eines per millorar aquesta productivitat i ser eficients a qualsevol lloc. Ens en podem aprofitar. Però la clau de tot rau en trobar la manera de ser més productiu. Com aconseguir-ho? Avui t’ho expliquem.
La productivitat laboral és la relació que hi ha entre el resultat d’una feina i els mitjans que s’han utilitzat per fer-la. Per tant, es podria dir que és l’esforç que es fan per obtenir una tasca ben feta.
Per fer que la teva productivitat sigui major, a continuació t’oferim uns consells per ser més productiu.
 

Com ser més productiu? Fes-ho així.

  • L’organització és clau. Val la pena organitzar el temps i les tasques segons la prioritat que tinguin i, en base a això, crear una rutina. Per exemple, pots organitzar les tasques de forma setmanal per tal de repartir el temps com més et convingui. Calcula el temps que dediques a cada tasca i classifica-
  • Prioritza el que és més important. Una altra manera de ser més productiu és agrupar tasques i prioritzar-les. Procura concentrar les reunions al mateix dia, així tens la resta de la setmana lliure per fer tasques i, així, seràs més efectiu. A part, tingues en compte les urgències.
  • Fixa un horari. Treballa les hores que siguis més productiu i programa el teu horari segons els moments que la teva feina sigui més productiva. Per això, és important conèixer la manera en com treballes i en quins moments ets més eficient. Marca l’horari i compleix-lo. També, recorda administrar moments de pausa per oxigenar la ment i retornar a la feina amb més voluntat.
  • Crea el teu ambient de feina. Per ser més productiu és fonamental treballar en un espai que sigui adequat, ordenat i en bona harmonia.
  • Utilitza les eines socials i digitals com si fossin els teus socis. L’email, les xarxes socials i els softwares informàtics hi són per ser els teus aliats. Aprofita totes les seves virtuts i t’ajudaran a respondre la pregunta sobre com ser més productiu.
  • Dorm i descansa. Sense un bon descans no podràs ser més productiu.

La productivitat es pot trobar per a dues bandes: la personal i la que trobes amb l’ajuda de les eines digitals.
 

La productivitat pot ser millor amb les eines digitals

Si segueixes tots aquests consells que t’hem ofert podràs ser més productiu. Aquests tips són eines que et permetran sentir-te més còmode i aprofitar més el temps que tens per fer feina.
Trobar la resposta sobre com ser més productiu és a les teves mans.
A part, també hi ha diverses maneres de fer més productives les teves tasques si uneixes forces amb la tecnologia. Generalment associem l’ús de les xares socials i dels softwares informàtics a l’oci o a una manera de relaxar-nos. Però, més enllà d’això, estem segurs que poden ser una inversió de temps.
Per ser més productiu, cal que introduïm aquestes eines de manera al moment precís.
Per exemple, en el cas de la tresoreria d’una empresa, existeixen eines que permeten millorar el control econòmic de les finances.
Quantumconta és un d’ells. Gràcies a aquesta eina podràs gestionar en un mateix portal tots els moviments, pagaments i ingressos que tinguis. Fàcil, còmode i sense intermediaris. A part, amb la seva funcionalitat ticketless, podràs centralitzar tots els tickets i factures de format digital.
 

Com ser més productiu és una actitud

Més enllà de les nombroses eines que et permeten treballar més i millor, la productivitat és un estat d’ànim. Si afrontes la teva feina amb una actitud positiva i amb ganes de superar reptes i seràs més productiu. Organitzat, crea el teu propi espai i aprèn a prioritzar les tasques. Fent-ho d’aquesta manera aconseguiràs descobrir els secrets de la productivitat.

Per últim, creiem que les eines socials poden ser un gran aliat per a millorar la productivitat a la teva feina. Només cal trobar l’encaix entre les teves tasques i la seva utilització per tal de treure’n el millor possible.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *