Las monedes digitals com a inversió per a la teva empresa

Les monedes digitals són una de les possibles inversions que pot fer una empresa.
Des de la seva aparició, els diners virtuals han estat un dels temes de conversa a les reunions d’accionistes. I és que aquest tipus de diners suposa una nova manera d’inversió per a les empreses. Si aquest és el teu cas, et recomanem que llegeixis aquest article amb atenció perquè t’explicarem el paper que juguen les monedes digitals com a inversió per al teu negoci.
 

Invertir en monedes digitals

Les monedes virtuals són un tipus d’inversió molt més rentable que qualsevol altre pla. Actualment, el seu rendiment pot ser el doble que el d’un producte financer convencional.
Però, què significa invertir en aquest tipus de monedes? Estem parlant de monedes com els bitcoins.
Un bitcoin és una moneda electrònica que serveix i és utilitzada per intercanviar béns i serveis. És una moneda de canvi creada el 2009. Funciona amb un sistema descentralitzat. No hi ha cap banc central que en fabriqui ni que controli el seu ús i distribució. Aquest tipus de moneda es crea a partir d’un codi encriptat. Es fabrica a través d’uns recursos informàtics destinats a la mineria de moneda digital.
Així, el transforma en un fons d’inversió que pràcticament no té riscos, ja que queda lliure de qualsevol especulació.
 

Característiques, riscos i beneficis d’invertir en monedes virtuals

El risc que implica invertir-hi no és diferent de la d’un altre tipus d’inversió.  Tot el contrari, aquestes monedes tenen el valor en alça cosa que fa que se’n puguin tenir més beneficis.
Això ho corrobora la capitalització de Bitcoin a la borsa. Avui dia, té un valor de 68 mil milions de dòlars i va en augment. S’està convertint en l’aposta de valor borsàtil amb més demanda dels últims anys.
Des de l’aparició de la primera moneda virtual han sigut molts els que han pronosticat que tindrien un cicle de vida molt curt. Però no ha estat així. A mesura que va passant el temps es fan més fortes, més segures i més valorades.
El motiu del seu èxit és que les monedes virtuals no s’han tancat a un sector tecnològic i, tot i la seva procedència, s’han fet accessibles a tothom qui les pugui comprar. La prova és que ja hi ha alguns bancs d’Europa i Àsia que hi treballen amb els seus clients.
Un altre motiu a destacar és la seva seguretat. Les monedes digitals funcionen amb un sistema de blockchain que els fa incorruptibles. El traspàs d’un compte a un altre es fa mitjançant servidors alternatius i encriptacions, cosa que la fe més segura.
Tot i que aquesta inversió té un alt rendiment, també has de tenir en compte que pot suposar algun risc per a la teva empresa. Com totes les inversions.
Si vols invertir en monedes digitals, fes-ho amb aquelles que són conegudes i estan més regulades. El bitcoin n’és un exemple. Ja que si algun dia vols desfer-te d’aquest capital et serà més fàcil trobar algun objecte de canvi per comprar o per invertir. A més, aquest tipus de criptomoneda et dóna la tranquil·litat de saber que està recolzada per una tecnologia forta i amb futur.
 

Qui inverteix en criptomonedes?

Els empresaris americans han sigut els primers a fer les seves inversions. Per exemple, Mike Novogratz, ex administrador de fons de cobertura de Fortress Investment i soci de Goldman Sachs ha invertit el 10% del seu patrimoni nit en criptomonedes.
Així com Bill Miller, el conegut inversionista, també ha adquirit una considerable quantitat de bitcoins.
 

On invertir?

Fer diners invertint en criptomonedes és possible si saps on apostar. Escollir bé l’actiu financer que vols i la forma d’explotació que demanaràs és clau. També, has de tenir en compte com integraràs aquest tipus de comptabilitat a la de la teva empresa.
Dit això, has de saber que existeixen més de 1.300 monedes digitals però, de totes aquestes, les més segures per a invertir-hi són:

  • Nxt. Acumula una rentabilitat del +2496805%
  • Iota. Acumula una rentabilitat del +837592%
  • Spectrecoin. Acumula una rentabilitat del +543129%
  • Neo. Acumula una rentabilitat del +517510%

Tot i que la moneda principal és el bitcoin.
El bitcoin és el present i serà el futur de les inversions en diners digital. És la que marca la pauta i la valorització de la resta.
 

Si vols invertir capital empresarial en monedes digitals, fes-ho amb valors que et sentis còmode i que et garanteixin un benefici. Les monedes virtuals són el futur de l’economia global, entra-hi amb bon peu.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *