Perd la por al cloud computing i puja't al núvol

El núvol, aquest lloc abstracte del qual molts parlen, però no tants comprenen: Què és el núvol? On és el núvol? Com puc accedir-hi? On, realment, són les meves dades si els “pujo al núvol”? Des de fa anys, el negoci a Internet s’ha associat al concepte de cloud computing que, en català, es tradueix com “computació en el núvol”.
L’abstracte, l’intangible, sempre genera certa desconfiança. Però, per dir-ho d’una manera, més o menys simple, núvol podria definir-se com l’oferta de serveis de computació, serveis informàtics en xarxa, a Internet (o en el núvol): servidors, emmagatzematge, bases de dada, xarxes de treball, programes informàtics, etcètera. Les companyies que ofereixen aquests serveis en el núvol cobren per la gestió d’aquests serveis, de la mateixa manera que les empreses que proveeixen l’aigua i l’electricitat ens cobren pel seu ús.

cloud-computing
Cada vegada més empreses confien en la seguretat del cloud computing.

Com funciona la informàtica en núvol?

Tots estem fent servir el núvol en aquest moment, encara que no siguem conscients. Si tens un compte de correu electrònic i et comuniques a través d’ella, es fan servir en núvol; quan utilitzes programes com Dropbox per intercanviar arxius, es fan servir en núvol; ¿Veus pel·lícules al teu ordinador, utilitzes programes com Spotify o Apple Music? Ets usant en núvol.
Els primers serveis en el núvol van sorgir fa tot just una dècada i aviat va començar a ser una constant. Aviat les companyies van saber veure els nombrosos avantatges d’estar a Internet i va sorgir el que s’anomena l’e-business. En l’actualitat ja hi ha un gran nombre d’organitzacions, des de petites empreses fins a grans companyies que s’han pujat al núvol. Algunes de les coses que pots fer en el núvol són:

Per què utilitzar la informàtica en núvol per a la facturació empresarial?

Comoditat, rapidesa, productivitat, eficàcia, facilitat de maneig, seguretat … Els avantatges d’utilitzar el núvol per a la facturació d’una empresa són tan nombroses com ho és tenir un compte de correu electrònic i deixar d’utilitzar segells.
Els serveis de programari en el núvol et permeten tenir totes les dades de comptabilitat de la teva empresa a només un clic. Entre alguns dels beneficis que proporcionen els programes de facturació en línia, hi ha els de:

  • Poder gestionar i actualitzar les dades comptables i financers de l’empresa des de qualsevol lloc.
  • Oblidar-se dels fitxers físics, complicades conciliacions i apunts manuals.
  • Estar connectat amb el banc, de manera que s’actualitzen automàticament els comptes.
  • Controlar en una sola pantalla totes les operacions comptables i fiscals.
  • Facilitat i comoditat: el programa de comptabilitat en línia classifica, comptabilitza i processa tots aquests moviments; genera els seients i estats comptables, els diaris i llibres oficials, els informes financers i confecciona els impostos.
  • Realitzar operacions segures. Si es contracten els serveis d’una empresa que compleix amb tots els requisits en matèria de seguretat i els tràmits estan homologats per l’Agència Tributària, la seguretat de les operacions està garantida.
  • Poder emetre les factures electròniques de manera gairebé immediata. Quantumconta disposa, a més, de l’aplicació d’emissió de factures Ticket Less que permet registrar i homologar els rebuts i factures emeses amb tan sols una fotografia presa amb el telèfon mòbil.

 
Quantumconta és un producte desenvolupat per QUANTUMECONOMICS, empresa que neix de la unió de dos àmbits de negoci, l’assessorament comptable fiscal d’empreses i el desenvolupament de programari en el núvol. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra aplicació comptable. Et convidem a provar el nostre programari de comptabilitat i t’ajudarem a posar-lo en marxa.
Sol·licita ara la teva demo.
 

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *