Què suposa gestionar la comptabilitat en el núvol

Quan es parla de gestionar la nostra comptabilitat en el núvol, encara hi ha moltes persones que es posen espantades les mans al cap. És normal pensar que és insegur o perillós tenir informació tan sensible com són les dades financeres o de facturació en un espai abstracte, invisible, incomprensible per a molts, com és el núvol.
No obstant això, la seguretat de la comptabilitat en el núvol sol ser fins i tot major que quan emmagatzemem i gestionem la nostra comptabilitat de manera física i, a més, té molts altres avantatges.
Quan treballem amb un programa de facturació tradicional, les dades no estan permanentment actualitzats ja que fer-ho requereix un temps del que no sempre es disposa. D’altra banda, en cas que sigui necessari traslladar-los, caldrà imprimir-los o recórrer a dispositius externs (USB, CD).
Fa uns anys, l’economista de la Universitat de Connecticut James Kwak explicava en el seu blog The Baseline Scenario com per un error de còpia i enganxa al programa Excel, el gran banc britànic JPMorgan va perdre milers de milions de dòlars. Entre els inconvenients, l’autor destaca que, encara que els fulls de càlcul semblin fàcils, poden donar lloc a nombrosos errors. Entre uns altres, cita, es poden superposar els nombres per un error en les columnes i destruir el treball de comptabilitat, diguem, de tot un matí.
contabilidad en la nube
Accedeix a la teva comptabilitat en el núvol des de qualsevol lloc

Per què tenir la comptabilitat en el núvol:

Aquests problemes poden evitar-se amb un software de comptabilitat en el núvol. Què suposa gestionar la nostra comptabilitat en el núvol?, preguntàvem a l’inici d’aquest article. Entre altres coses suposa:

  • Poder gestionar i actualitzar les dades comptables i financeres de l’empresa des de qualsevol lloc, fins i tot des d’un dispositiu mòbil com un telèfon intel·ligent o una tablet.
  • Oblidar-se d’arxius físics, complicades conciliacions i anotacions manuals.
  • Estar connectat al banc, de manera que s’actualitzen automàticament els comptes.
  • Controlar amb sola pantalla totes les operacions comptables y fiscals.
  • Facilitat i comoditat: el programa de comptabilitat online classifica, comptabilitza i processa tots aquests moviments; genera els seients i estats comptables, els diaris i llibres oficials, els informes financers i confecciona els impostos.
  • Realitzar operacions segures. Si es contracten els serveis d’una empresa que compleix amb tots els requisits en matèria de seguretat i els tràmits de la qual estan homologats per l’Agència Tributària, la seguretat de les operacions està garantida.
  • Emetre les factures electròniques de manera gairebé immediata. Quantumconta disposa, a més, de l’aplicació d’emissió de factures Tiquet Less que permet registrar i homologar els rebuts i factures emeses amb tan sol una fotografia presa amb el telèfon mòbil.

Les raons per les quals és molt millor tenir un programa de comptabilitat en el núvol són, com es pot veure, nombroses. Quantumconta és un producte desenvolupat per QUANTUMECONOMICS, empresa que neix de la unió de dos àmbits de negoci, l’assessorament comptable fiscal d’empreses i el desenvolupament de software en el núvol. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra aplicació comptable. Et convidem a provar el nostre software de comptabilitat i t’ajudarem a engegar-ho.
Sol·licita ara el teu demo.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *