Ticketless: l'app per tiquets que et facilitarà la teva comptabilitat

On he posat la factura del menjar de la setmana passada? I la del taxi que vaig haver d’agafar per anar a l’aeroport? Perdre tiquets i factures no és una cosa que només li passi a les persones més despistades. Pot passar-li a qualsevol, sobretot si es requereixen diàriament. Els papers es van acumulant i, si no hi ha un control exhaustiu del procés, algun sempre queda fora. Per això avui volem parlar de Ticketless, una app per tiquets amb la que podràs oblidar-te d’aquestes situacions.
Portar els pagaments i despeses al dia és una tasca complicada per a qualsevol petit o mitjà negoci que no disposi, com les grans empreses, d’un comptable o d’un departament de comptabilitat. Afortunadament, avui dia hi ha un gran nombre de programes de facturació que faciliten totes aquestes tasques.
Amb un programa de comptabilitat en línia és possible l’automatització de tasques comptables recurrents. El programari comptabilitza automàticament la informació i envia les dades al núvol. D’aquesta manera, s’eviten els embussos de comptabilització d’última hora en èpoques de tancament de trimestre.
Amb l’app per tiquets, a més, no serà necessari guardar físicament les factures o els tiquets que has de presentar a final d’aquest trimestre.

¿Tiquet o factura?

La diferència més gran entre un tiquet i una factura, és que el primer no conté informació fiscal del receptor, tan sols l’emissor. Els autònoms, per exemple, només podran deduir l’IVA de la segona, la factura, amb informació fiscal d’emissor i receptor. És a dir, podrà afegir aquesta factura en el model 303 com a IVA meritat. El tiquet, considerat factura simplificada, computarà com a despesa.
Si vols tenir un control de totes les despeses, és molt més senzill si les puges totes al teu programa de facturació en línia. D’aquesta manera, quan hagis de fer la declaració d’impostos, el programa de facturació t’omplirà els models automàticament. El mateix amb els tiquets.

Com funciona l’app per tiquets Ticketless?

Molt fàcil. Tan sols necessites un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) en què hagis instal·lat l’aplicació i amb el qual puguis fotografiar la factura o el tiquet. L’arxiu que es genera queda registrat automàticament a la teva comptabilitat.
app per tiquets
En estar certificada per l’Agència Tributària, els documents que quedin registrades amb l’app per tiquets Ticketless tindran validesa documental per Hisenda. D’aquesta manera, no caldrà presentar justificants, sinó que tota aquesta informació que ja està en el núvol, tindrà el mateix valor que abans tenien els tiquets i factures en paper.
En Quantum Economics som experts en assessorament financer, fiscal i comptable. Tenim més de 50 anys d’experiència en gestió de comptabilitat, fiscalitat i finances. Un dels nostres compromisos és desenvolupar les solucions més eficients per a la gestió de l’empresa. Si necessita més informació, no dubti en posar-se en contacte amb nosaltres.
 

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l’empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris. La productivitat és la relació entre els recursos de l’empresa i els[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s’és empresari. Es tracta d’una contingència reguladora que afecta a tot aquell que regenta un[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia. Així es pot portar un control de la creació de noves unitats, i les transaccions són segures.[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *