Com migrar dades de comptabilitat al núvol

Un cop convençuts dels avantatges de portar la comptabilitat de l’empresa en un programa de facturació en línia, el següent pas que se’ns presenta és el de la migració de les dades: com migrar dades de comptabilitat al núvol? Encara que a primera vista pot semblar un procés difícil i molest, no ho és.
Com ja hem vist en altres articles, els serveis de programari en el núvol et permeten tenir totes les dades de comptabilitat de la teva empresa a només un clic. Entre alguns dels beneficis que proporcionen els programes de facturació en línia, a més de la facilitat de maneig i la comoditat, estan els de:

  • Poder gestionar i actualitzar les dades comptables i financers de l’empresa des de qualsevol lloc.
  • Oblidar-se de fitxers físics, complicades conciliacions i apunts manuals.
  • Estar connectat al banc, de manera que s’actualitzen automàticament els comptes.
  • Controlar en una sola pantalla totes les operacions comptables i fiscals.
migrar-dades-al-nuvol
Abans de migrar dades al núvol, tria el programa de facturació que més li interessa a la teva empresa.

Alguns passos importants per migrar dades al núvol:

  1. El primer que caldrà determinar és si cal migrar totes les dades. No sempre és necessari migrar dades de manera massiva. El consell bàsic és, per tant, que organitzis bé tota la informació.
  2. Si la teva comptabilitat és petita, potser pots recórrer a programes en línia com Office 365, Google Docs o WorkDocs. Però si estem parlant d’una pime o d’una empresa gran, és millor recórrer a programes de gestió en línia una mica més complexos.
  3. Si sents que el procés et pot arribar a desbordar, consulta amb un assessor o expert que treballi amb eines en el núvol. És recomanable que, davant els possibles dubtes, inverteixis en seguretat abans que arriscar-te a perdre dades o temps que pots utilitzar en altres activitats empresarials. Busca i informa’t sobre els programes de facturació en línia que millor s’adaptin a les necessitats de la teva empresa per no portar-te sorpreses.
  4. Comença de forma progressiva. Si la idea de migrar dades al núvol encara et genera certa desconfiança, comença amb migracions parcials. Pots migrar dades de manera parcial, amb operacions que no tinguin molt impacte en les teves operacions en curs. D’aquesta manera podràs comprovar com és el funcionament. En el cas que et convenci, fer migrar dades de forma definitiva..

 
Quantumconta és un producte desenvolupat per QUANTUMECONOMICS, empresa que neix de la unió de dos àmbits de negoci, l’assessorament comptable fiscal d’empreses i el desenvolupament de programari en el núvol. Més de 50 anys d’experiència avalen la nostra aplicació comptable. Et convidem a provar el nostre programari de comptabilitat i t’ajudarem a posar-lo en marxa.
Sol·licita ara la teva demo.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *