Quins avantatges té un bon software comptable?

Un software comptable és un programa informàtic des del que pots gestionar la comptabilitat de la teva empresa. Aquest programa registra i processa les transaccions realitzades com poden ser les compres, les vendes, els comptes a pagar i els pendents d’ingressar. Et proporciona els balanços financers, la gestió de nòmines i altres àrees. Utilitzar aquest tipus de programes és molt senzill, només has d’introduir les dades requerides i el mateix programa et fa els càlculs.

Software comptable: realment em cal?

Un software comptable pot ser de molta utilitat per a la teva empresa. Si n’estàs buscant un, et recomanem el QuantumConta. Amb el nostre programa de gestió podràs:

  • Portar la comptabilització automàtica de l’empresa.
  • Comptabilitzar a partir d’un document en format PDF, no entrarà assentaments manualment.
  • Prorrata d’IVA i  criteri de caixa.
  • Tenir el control de clients i proveïdors.
  • Tramitar els impostos en un click.
  • Visualitzar l’estat comptable de l’empresa.
  • Registrar els tickets i les factures amb una foto.
  • Portar la gestió documental.
  • Tenir un control dels comptes bancaris.
  • Veure i calcular els resultats dels diferents models d’impostos i la tresoreria de l’empresa.

I ho podràs de manera online, i segura, a través d’un quadre de comandament personalitzat.
QuantumConta té una gestió multiusuari que permet oferir accés a més d’una persona. A part, podràs gestionar qui té accés a què.
Un software comptable et permet portar al dia la comptabilitat de la teva empresa i veure, en previsió, el teu estat financer. A banda de la facilitat i l’agilitat que et proporciona un programa com aquest, a continuació et detallem tots els avantatges i beneficis d’un software comptable com en QuantumConta.
software comptable

Beneficis de tenir un software comptable a la teva empresa

Un programa financer et permet tenir el control de les teves finances i t’ajuda a prendre decisions. Però els avantatges principals són els que t’expliquem tot seguit.

  • Més rapidesa executiva dels processos comptables.
  • Augment de la producció.
  • Tindràs a la teva disposició, i en temps real, tota la informació.
  • T’ajudarà a prendre decisions empresarials o d’inversió.
  • Estalvi de despeses de l’empresa. Les despeses comptables es reduiran.
  • Tindràs menys errors comptables.
  • Elaboració d’informes de manera automàtica.

Hi ha molts altres beneficis que també et pot aportar un software comptable. Per poder beneficiar-te dels més importants per a tu, és necessari que coneguis quines són les necessitats comptables del teu negoci. Sabent-les, pots habilitar el programa a les teves necessitats.
Escollir el software comptable més adient per a tu t’ajudarà a millorar els resultats empresarials d’un futur. Però, recorda: tenir un programa d’aquestes característiques no substitueix la feina de la persona comptable de la teva empresa. Tot el contrari, aquesta eina és una ajuda per millorar i complementar la seva feina.
Treballar la comptabilitat des del núvol facilita molt la feina. D’aquesta manera, la informació operativa, financera i comptable està sempre disponible. Només cal que tinguis un dispositiu amb connexió a internet per consultar la informació.
Però un dels avantatges  més importants és que la teva empresa estarà sempre al dia de les noves ordenances fiscals. Amb un software comptable el sistema carregarà i actualitzarà, de forma automàtica, les lleis o les noves normes comptables.

L’eficiència laboral que t’ofereix QuantumConta es mesura en l’agilització de les operacions comptables i comercials de la teva empresa

També cal tenir en compte que un sistema d’aquestes característiques et permet integrar-lo amb altres sistemes que podran millorar, encara més, les operacions de la teva empresa.
Et recomanem que utilitzis un programa comptable i financer per a la teva empresa. A més de tots els beneficis i els avantatges que t’hem comentat anteriorment, el dia a dia de la teva empresa també millorarà.
I, si vols que et recomanem un programa en especial, creiem que el millor que hi ha al mercat és el QuantumConta. Els nostres experts el van crear per tal de facilitar la gestió de les empreses a través de solucions eficients.
A Quantum volem que  les pimes que vulguin professionalitat en la seva gestió ho puguin fer mitjançant els nostres serveis.
Els nostres forts laborals són l’assessorament fiscal i, precisament, el desenvolupament de software dirigit a les empreses. I gràcies a la nostra experiència professional et podem oferir aquesta eina que t’ajudarà a resoldre les necessitats comptables de la teva empresa.
 

Així doncs, si vols facilitar les gestions del teu negoci i centralitzar tota la teva comptabilitat en un sol programa, contacta’ns i t’assessorarem. Ho farem analitzant quines són les teves necessitats, el teu sector i les lleis que t’afecten per oferir-te la solució que s’adapti més a la teva activitat.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *