6 formes de guanyar més diners facturant el mateix

Si ets autònom o tens una empresa, et recomanem llegir aquests consells per guanyar més diners facturant el mateix. Parlarem de trucs legals, deduccions i bonificacions. Aquests et permetran augmentar els teus ingressos, malgrat que la teva facturació seguirà sent la mateixa.
 

Aprofita les bonificacions pel que fa a la quota d’autònoms en donar-te d’alta

La Seguretat Social ofereix diversos tipus de bonificacions respecte la quota dels nous autònoms. Per començar, els autònoms que no hagin estat donats d’alta en aquest règim en els últims dos anys, podran beneficiar-se d’una tarifa plana de 50€ durant el primer any. Això serà possible sempre que no siguin administradors d’una societat. Es tracta d’una bonificació que, inicialment, era només aplicable a nous autònoms menors de 30 anys. Malgrat això, actualment, poden beneficiar-se tots els autònoms que compleixen els requisits. Un cop passat el primer any, els autònoms podran beneficiar-se d’una reducció del 50% en la quota entre els mesos 12 i 18. Els sis mesos següents, podran obtenir una reducció del 30%.
La Seguretat Social també ofereix altres tipus de bonificacions. Per exemple, en cas de contractar familiars, entre altres casos. Totes aquestes bonificacions resulten una gran avantatge que permet guanyar més diners, malgrat facturar el mateix, durant els primers mesos d’activitat.
 

Deducció d’IVA en despeses vinculades directament amb la teva activitat professional

Un altre aspecte important a tenir en compte, i que t’ajudarà a guanyar més diners, és la deducció de l’IVA d’aquelles despeses que estan vinculades de manera directa amb la teva activitat professional. Algunes d’aquestes despeses inclouen, entre d’altres, el rebut d’autònoms, la despesa de gestoria o les despeses de la oficina. És imprescindible que s’hagin comunicat a Hisenda, prèviament, les dades del lloc de treball principal.
En cas de treballar des de casa, en funció de les característiques de l’activitat professional, serà possible deduir un percentatge de les despeses que l’habitatge suposa. Alguns professionals també podran deduir un percentatge de les despeses d’IVA del seu vehicle, així com de l’assegurança d’aquest. Es tracta de l’activitat d’agent comercial, ja que aquesta suposa l’ús de transport personal.
 

Dóna’t de baixa d’autònom durant els períodes en què no tens activitat

En períodes en què no tens activitat, donar-te de baixa et permetrà estalviar i, per tant, guanyar més diners. En funció del tipus de professió, hi ha persones que tenen molta activitat professional durant uns mesos concrets de l’any, mentre que en altres no en tenen gens. Es tracta, per exemple, del cas de les persones l’activitat de les quals està relacionada amb el turisme.
En cas de donar-se de baixa, tindràs la possibilitat de pagar només la part proporcional de la quota d’autònom en funció dels dies del mes en què hagis tingut activitat.
 

Aprofita les diverses bonificacions per a contractar

Per tal de guanyar més diners, et recomanem que t’informis sobre les diverses bonificacions per a contractar essent autònom que ofereix la Seguretat Social.
És possible que la teva activitat requereixi la contractació d’altres treballadors. En aquest cas, hi ha diversos tipus de contractes que pots utilitzar per tal de gaudir de certes bonificacions respecte la quota mensual de la Seguretat Social. Alguns exemples són el contracte indefinit de suport a emprenedors; el contracte d’un jove per a microempreses o autònoms; o alguns contractes amb vinculació formativa.
 

Estigues ben assessorat respecte el teu negoci

En funció del tipus d’activitat professional de cada persona, així com el tipus de societat, és necessari realitzar uns impostos o altres al llarg de l’any. Realitzar aquests impostos de forma correcte, i estant ben assessorat, et permetrà guanyar més diners. Però, com?
Per exemple, és recomanable que, si ets autònom, consideris la possibilitat de convertir el teu negoci en una Societat Limitada. Això serà recomanable en cas que el teu rendiment net sigui molt elevat. Això podria suposar pagar més impostos com a persona física, del que suposaria com a societat.
 

Duu a terme una gestió eficaç i actualitzada del teu negoci

No ens podem oblidar que, un dels millors consells a seguir per tal de guanyar més diners, és dur a terme una gestió eficaç del negoci. També és imprescindible que aquesta sempre estigui actualitzada.
Recorda obtenir sempre les factures de les diverses despeses. Això et permetrà realitzar els diversos impostos de manera molt més senzilla. Així, també serà molt més fàcil realitzar pressupostos i conèixer les despeses i els beneficis de l’empresa o negoci.

Gràcies a Quantum Economics, dur a terme una gestió eficaç, ràpida i senzilla és molt més fàcil. Això, a més d’estalviar i guanyar més diners, també et permetrà conèixer la teva empresa molt millor.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *