Les 3 monedes digitals més utilitzades a les quals és millor invertir

Avui en dia existeixen moltes criptomonedes que poden ser un reclam per a futures inversions. Per tal de saber diferenciar les que són solvents de les que no, avui dediquem aquest post a les monedes digitals més utilitzades i més fiables.
Aquest tipus de monedes segueix essent en boca de tots i es plantegen com a una de les millors opcions d’inversió. Són moltes les empreses que ja han decidit utilitzar aquesta unitat monetària com a mètode d’inversió i algunes d’elles són del tot rentables.
Les monedes digitals més utilitzades per invertir són 3:

  • Bitcoin
  • Ethereum
  • Ripple

A continuació les veurem però abans cal recordar que les criptomonodes són una cosa més que una simple divisa virtual. Aquest tipus de moneda està en auge i es postularan com el sistema financer del futur.
 

Bitcoin

Aquesta moneda nascuda al 2009 va viure el seu moment de glòria durant el 2017. Sense cap mena de dubte es tracta d’una de les millors monedes virtuals que podem trobar ara mateix. Fins i tot, alguns experts consideren que és la millor moneda per invertir aquest 2018.
Malgrat que aquest any ha pujat de preu, el Bitcoin segueix sent una aposta segura. Les seves inversions han pujat de preu i això la fa més inaccessible però la seva fiabilitat i el seu creixement estan garantits.
El valor actual d’un Bitcoin està al voltant dels 3.000 $. Però aquesta xifra quedarà ridiculitzada quan, durant el primer quadrimestre del 2019, pugi fins a assolir els 20.000 $.
 

Ethereum

Aquesta moneda digital també se la coneix com a Ether. Ether va viure un moment de glòria l’any passat quan se la va considerar més valuosa que el Bitcoin dins el mercat de la capitalització. Però, tot i la seva fortalesa i la gran xarxa de seguretat, no ho va aconseguir.
Quan Ether va decidir capitalitzar-se i va sortir al mercat, el seu preu va baixar però amb avui dia suposo una de les monedes digitals més utilitzades per invertir.
La seva popularització ha fet que, actualment, les transaccions d’Etherneum a la xarxa són més altes que les de Bitcoin. Això és degut perquè el nombre de transaccions tenen una rellevància diferent entre una i l’altra. Per una banda, Bitcoin es considera una botiga de valors i Ether un actiu digital que incorpora la criptomoneda com a una utilitat d’intercanvi.
De totes maneres, cal destacar que Ethereum és una de les monedes digitals més segures existeix, fins i tot més que Bitcoin, ja que no s’ha popularitzat tant.
 

Ripple

Ripple ha captat l’atenció de tots els experts i inversors de monedes digitals. Aquesta criptomoneda també utilitza la tecnologia blockchain per xifrar el seu contingut. La diferència a altres criptomonedes és que aquesta està regulada i això facilita la transferència de fons cap als bancs.
Des de la seva aparició la fluctuació de Ripple ha augmentat un 4000% i penseu que estem parlant que això ha passat a la primera meitat del 2017. Avui en dia, el valor mitjà de Ripple al mercat és de 100 mil milions de dòlars. Però això no és tot perquè des de Ripple s’afirma que durant el segon trimestre del 2017 es van fer transaccions amb aquesta moneda per valor d’11 mil milions de dòlars.
La seva capitalització és tan popular que actualment cotitza a trenta borses diferents i té intenció de créixer més.
Es podria dir que, juntament amb Bitcoin, és una de les monedes digitals més utilitzades i una de les que surt més rentable invertir. Ripple està treballant amb alguns dels millors bancs del món utilitzat el codi Swift. L’objectiu d’aquesta moneda digital és impulsar el sector financer per tal de tenir una experiència sense fricció. A més, també vol fer més transparent les transaccions utilitzant la tecnologia del blockchain.
El cas de Swift és peculiar. Ja que utilitza aquesta moneda digital per fer pagaments internacionals mitjançant el seu codi. Poc a poc es convertirà en el principal partner monetari de les sucursals bancàries tot implantant la tecnologia blockchain.
És probable que en un futur el Ripple actuï com a una solució monetària per dur a terme transaccions transfrontereres.
 
Les monedes digitals més utilitzades suposen una opció d’inversió d’allò més interessant. Des del 2009 amb l’aparició dels Bitcoins, cada cop s’han fet més populars i utilitzades.

Quin serà el seu futur? Ho haurem de seguir però, el que tenim clar, és que a dia d’avui aquestes són les millors per invertir.

 

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *