Quantum Economics patrocina 25 Jornades Tributàries APTTCB


Quantumeconomics va assistir els passats dies 8 i 9 de novembre a les 25ª Jornades Tributàries de l’Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears, celebrades a l’Hotel Don Jaime de Castelldefels.
La trobada anual, consisteix en una sèrie de conferències i ponències efectuades per alts càrrecs de l’Administració Tributària i per persones de gran coneixement i experiència en el dret fiscal. En aquesta ocasió, van intervenir entre unes altres les següents persones:
Jesús Gascón : Actual director de l’Agència Estatal d’Administració Tributària. Va explicar el gran esforç que està fent l’Agència per intentar processar les dades recollides a través del Sistema Immediat d’Informació i la seva aplicació per a la lluita contra el frau. També es va informar sobre la tramitació d’un codi de bones pràctiques tributàries previst per als propers mesos.
Antonia Ribas: Professora del departament d’Economia Aplicada de la Universitat de les Illes Balears. Va narrar la dificultat pràctica que existeix per calcular i presentar l’impost de societats a les entitats sense afany de lucre.
Vicente Arbona: Administrador de la A.E.A.T d’Eivissa i Formentera. Va realitzar una ponència sobre la tributació en qüestions immobiliàries de persones no residents, amb especial referència a l’arrendament d’habitatges per a ús turístic, la tributació del qual varia en funció si s’ofereixen o no serveis complementaris de la indústria hotelera.
 
El divendres 9 de novembre, es va iniciar la jornada amb una taula de debat, on van intervenir entre uns altres, Antoni Duran-Sindreu,(Assessor fiscal i expresident de la AEDAF), Marta Espasa (Presidenta de l’ Agència Tributària de Catalunya) Alain Cuenca (Director de l’ Institut d’Estudis Fiscals) on van debatre la transposició a la normativa  Espanyola de la directiva europea d’intermediaris fiscals, l’aplicació (semblar ser que excessiva) per part de l’Administració Tributària dels embargaments preventius de béns abans de l’inici de l’ inspecció tributària i finalment (i no menys important per això) la necessitat de realitzar una reforma fiscal sobre l’Impost de Successions i Donacions i l’Impost sobre el Patrimoni.
Per acabar la jornada, va intervenir el Magistrat Pablo Ruz (famós per ser l’instructor del cas GURTEL) on va exposar una ponència sobre la possibilitat d’un assessor fiscal pugui ser condemnat per frau fiscal.
En finalitzar la jornada,*Quantumeconomics va procedir a sortejar davant tots els assistents a la un Ipad Pro  més un  teclat i una llicència Quantum Gest durant un any, els guanyadors van ser  Asesoria Morante de Sant Boi del Llobregat i Sacrest Assessors de Mollet del Vallés.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *