5 programes de finances per ordenar les contes de la teva empresa

El nostre dia a dia ens obliga a trobar eines que ens facilitin la feina. Els programes de finances en són una.
Cada cop més, els empresaris i els treballadors freelance necessiten tenir la comptabilitat i la tresoreria al dia. Per dur una gestió econòmica eficient i adequada, es recomana utilitzar programes de finances. La comptabilitat i les finances d’una empresa són la peça clau pel seu bon funcionament. Per portar-ne un bon control és essencial centralitzar totes les accions i els moviments en un mateix programa. D’aquesta manera es centralitza la gestió i en un sol aplicatiu se’n veu el resultat.
Hi ha diverses opcions de programes de finances per centralitzar les tasques de manera digital. Avui t’explicarem els 5 més utilitzats i coneguts.

Com funciona un programa de finances?

Un programa de finances és el cervell econòmic de l’empresa.
A través de la informació que se li facilita, és capaç de mesurar l’estat de salut de l’empresa. Així com preveure els ingressos i les despeses que vindran.
El seu ús és molt senzill. Només has de centralitzar la informació referent a la comptabilitat i la tresoreria de l’empresa al programa i fer que ell faci els càlculs.
A més, depèn de quin programa, també té la facilitat de centralitzar-se i connectar-se amb Hisenda. Així facilita la liquidació i els tràmits legals que s’han de fer regularment.
Vols saber quins són els programes de finances més utilitzats i recomanats?
Te’ls llistem a continuació.
 

Els 5 programes financers per ordenar els comptes de la teva empresa

  1. Contabilidad Serrato PyME
  2. ContaSOL
  3. SeniorConta
  4. Sico
  5. Quantumconta

Tots aquests programes de finances són capaços de centralitzar els comptes de la teva activitat empresarial. Visualitzar l’estat tresorer de la teva empresa i veure el flux de pagaments i ingressos que es tenen. A més, també són capaços de preveure les despeses i de centralitzar tots els teus moviments amb hisenda.
 

QuantumConta, el millor programa de finances

Quantumconta és un software de comptabilitat online i factura electrònica àgil i ràpid. També és flexible, fiable i amb el certificat d’Hisenda que l’autentifica com a un programa regulat. I homologat per l’Agència Tributària.
Sense cap mena de dubte, creiem que aquest programa és el més fiable que pots arribar a utilitzar.
A més aquest és un dels programes de finances amb més solera del mercat. Compta amb més de 50 anys d’experiència de Quantum Econòmics i els seus treballadors professionals. Tot el coneixement i les ganes d’ajudar als nostres clients queden plasmades amb aquest software.
 

Com funciona QuantumConta?

El seu ús és molt senzill. El pots utilitzar a l’ordinador o a través del teu smartphone i la seva gestió et permetrà:

  • Estalviar diners: et permetrà l’automatització de tasques comptables com són la generació de factures o el control de les despeses que saber en tot moment l’estat financer de la teva empresa. Això suposa un gran estalvi de temps.
  • Sense papers: fent una simple foto, aquest arxiu es transformarà en un document de validesa jurídica. Aquest procés és anomenat Ticket Less o mètode de comptabilitat inversa. Així podràs eliminar la documentació en paper i passar-ho tot a un format digital. A més, també podràs generar informes comptables sobre l’estat dels impostos.
  • Immediatesa: Tots els procediments queden registrats al moment. Anticipa’t i controlar el teu negoci sota els mateixos paràmetres amb els que ho mesura Hisenda.
  • Integració: QuantumConta s’integra i es connecta amb els principals serveis de documentació i cloud amb els que treballis a la teva empresa. D’aquesta manera, no és necessari que canviïs de sistema de treball sinó que aquest software financer s’adapta per a tu. A més, també es connecta amb els portals digitals de tots els bancs online.
  • Facilitat d’ús. La seva usabilitat és molt senzilla i intuïtiva. A través de pantalles pots crear factures, controlar el teu negoci, presentar els impostos al moment que toca… I molt més.
  • Posada en marxa. Aquest programa està preparat per importar les dades de factures dels teus clients, les dades dels bancs i qualsevol altre procediment que sigui necessari.
  • Seguretat. Aquest és un punt delicat i ho sabem. QuantumConta és un dels programes de finances més segurs del mercat. La informació que hi dipositis estarà protegida, al resguard dels atacs informàtics. Ja que utilitzem uns servidors del tot segurs.

 

Si et troben en el cas de necessitar de contractar un software comptable per millorar i digitalitzar la comptabilitat de la teva empresa, no ho dubtis, QuantumConta és el millor.

Picture of Quantum economics
Quantum economics

Quantum economics nace de la unión de una Asesoría con más de 50 años de experiencia, y una empresa de Desarrollo de Software en la nube con más de 20 años de experiencia.

Tabla de contenidos

Compartir:
Artículos relacionados:

Millorar la productivitat a l empresa és una de les fites professionals més desitjades per als empresaris La productivitat és la relació entre els recursos de l empresa[...]

El model 115 és un dels procediments fiscals més comuns a omplir quan s és empresari Es tracta d una contingència reguladora que afecta a tot aquell que[...]

Les criptomonedes són monedes alternatives i digitals que utilitzen la criptografia Així es pot portar un control de la creació de noves unitats i les transaccions són segures[...]

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *